torstai 3. maaliskuuta 2011

Vauhti kiihtyy

Pentulassa kaikki hyvin. Pentulaatikossa käy jo kova kuhina, ja leikkiä lyödään jo ihan kunnolla. Hirmu äänekästä porukkaa ei (ainakaan vielä) ole. Ei ollut onneksi viimeksikään. Yllättävän hiljaisia ovat myös öisin, en ole kertaakaan herännyt pentujen vuoksi. (Joku muu on kyllä tällä viikolla herätellyt hampaiden tulon vuoksi... ;)  ).

Ruokaa syödään ja Stella imettää myös, vaikkakin ilmeisesti alkaa nuo pentujen naskalit hieman sattua, joten ei näytä enään niin nautinnolliselta kuin vielä viime viikolla. Nyt on kilon paino mennyt rikki jo kaikilla. Ti iltana punnittiin (pennut siis 4 vkoa ja pvä, tasan viikko edellisestä punnituksesta), ja seuraavanlaiset lukemat saatiin:

1. uros 1210g
2. uros 1250g
3. uros 1290g
4. narttu 1040g
5. uros 1270g
6. narttu 1060g

Tässä hieman kuvapotretteja neliviikkoisista eiliseltä. Kiitos avusta Viivi! :)

1. uros
2. uros

3. uros

4. narttu

5. uros

6. narttu

3 kommenttia:

 1. Ootko nyt Riikka aivan varma, ettei tuo neiti nro 4 ole soluttautunut teille jostain muusta pentueesta? Voi mahoton mikä pörhäke :D Kiva, kun neidille on tullut painoakin mukavasti lisää. Tämän päivityksen voimalla sitä taas jaksaa potea tätä tajutonta flunssaa.....

  VastaaPoista
 2. Ihan hyvinhän ne onnistuivat! Olivat sen verran uteliasta ja liikkuvaa porukkaa, että jäin miettimään saitko edes yhtä kuvaa kaikista. Kiitos eilisestä!

  V&V

  VastaaPoista
 3. Kati: Hihii, se on kyllä aivan mahoton pörhäke. ;) Ja näyttää todellakin siltä, että "kuka ei kuulu joukkoon?" ;)
  Viivi: Joo, ihan hyviä kuvia tuli. Näkee taas vähän väliaikatilannetta, minkä näköisiä otuksia ne onkaan. :) Kiitos teille, hauskaa oli kun kävitte! :)

  VastaaPoista