sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Haikeutta ilmassa

Iso osa pennuista on jo lähtenyt, ja kyllä on haikeat fiilikset.. aivan liian nopeaan meni tämä aika. Ihania lapsosia jokainen, joita Stella-mamma kovasti on leikittänyt ja kouluttanut viimeiset viikot. Ulkona viihtyivät vallan mainiosti, ja toki keittiössäkin. :)

Mitä parhainta jatkoa teille kaikille, jotka jo olette lähteneet! Toivottavasti nähdään sekä kuullaan teistä paljon. :)

Keskiviikkona lähti Caffelatte Taipalsaarelle Helena ja Kari Pakkasen hoiviin, Sanita-kettuterrierin kaveriksi. Kuvassa perheen Elisa-tytär.

Äiti leikittää pikku risusta kiskomalla :)

 
Perjantaina lähti Liperiin Caffemocca eli Tyyne Vähämäen perheen matkaan. (perhepotretti uupuu tästä, mutta tulossa on, tulossa on  :) ) Tyynellä kaverina perheen Sofia ja Julia tyttöset.Tänään lähtivät veljekset Espresso ja Moccaccino. Espresso lähti Laura Suomisen ja Petri Tuomisen hevosranchille Lietoon. :) Koirakavereita Topille tilalta löytyy nuori shelttiherra Aksu, sekä Rölli seropi.
Moccaccino lähti Tiina ja Jari Suomisen luo lähistölle Piikkiöön. Suomisilta löytyy myös koirakavereita, espanjanvesikoira Paavo, Viivi seropi, sekä myöskin länderipoika Milou.
Veljekset varmasti tapaavatkin toisiaan tulevaisuudessa paljon. :)
Kuvassa vas Tiina ja Moccaccino, Laura, Petri sekä Espresso.


Pojat keväthangella.


Ja lopuksi hieman ulkoilukuvia eiliseltä. Oli aikamoinen myräkkä, mutta se ei juurikaan pentujen menoa hidastanut. Kuvissa siis kaikki 4 poikaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti