sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Kahvia kahvia

Pennut on nyt sirutettu, rekisteröity, tarkastettu sekä silmäpeilattu. Kaikilla kaikki kunnossa. Jätkillä molemmat pallit ja kaikilla simmut ok. :)

Reissu peilaukseen meni suht hiljaa häkissä, suurin osa matkoista (n 100km) nukkuen, ja häkissä ovat ihmeen hyvin viihtyneet tuon reissun jälkeenkin, kun jätettiin pikkuhäkki keittiöön pennuille varta vasten. Kaipa se oli sen verran miellyttävä reissu, että häkki on mukava paikka. Aina siellä joku pennuista nukkuu, ja hereillä ollessaankin tykkäävät leikkiä siellä. :)


Karkailua on ollut jonkun verran ilmassa, puolin ja toisin pentulaatikon.. Pennut on nyt paremmin pysyneet sisäpuolella - likka ei.. Likka työntää (kaikista painoista huolimatta) penkin sen verran auki, että mahtuu tulemaan sivusta. Sitten tepastelee itseensä tyytyväisenä keittiöön. Saa nähdä miten pitkään tosin pennutkaan keittiössä pysyvät, kun osaavat niin näppärästi nousta pirttipenkin päälle. Aikas ketteriä ovat. Lelujen vaihtoviikot on täällä myös meneillään. Likka kantaa omia lelujaan pennuille, ja itse tykkää pentujen pienistä vinkuleluista. :)
Yöaitauksessa ovat onneksi nyt pysyneet. Aika akrobaatteja saisivat tosin olla, jos sieltä karkaisivat, on sen verran hyvät systeemit nytten. :)

Stella leikittää pentuja kovasti, syö kakat ja nuolee pissit - vieläkin. Jopa ulkoa.. Pennut tekevät selkeitä länderi-hyppyjä innoissaan ollessaan, tosi hauskoja ovat. :)

Tässäpä ihkauudet muotokuvat tyypeistä, saanko esitellä:

1. uros alias IRISHCOFFEE
2. uros alias MOCCACCINO
3. uros alias CAPPUCCINO
4. narttu alias CAFFEMOCCA
5. uros alias ESPRESSO
6. narttu alias CAFFELATTE1 kommentti:

  1. Mukava kuulla, että pennuilla kaikki ok. Tätä päivitystä täällä päässä jo ehdittiinkin jännittämään :) Kivat nimet ipanoilla :)

    VastaaPoista