maanantai 14. maaliskuuta 2011

6 viikkoa täynnä

Niin se aika rientää, penikat ovat jo huikeat 6 viikkoa! :) Keittiössä on aikamoinen vilinä ja vilske. Jos pentulaatikkoon eli keittiöön astuu, kun pennut ovat hereillä, on vähintään pari pentua villasukassa tai lahkeessa kiinni, ja parhaimmillaan 6. ;)

Pennut saivat eilen ensimmäisen kerran broilerin kauloja hieman kiinteämmässä muodossa, ei ollut enään soseutettua. Aika pätevästi osasivat syödä. Tästä se lähtee. Luovutusikään mennessä osaavat syödä jo kokonaisina nuo kaulat.

Viikonloppuna kävi taas paljon pennun katsojia pentuja palluttelemassa ja ihastelemassa, kiitos vaan taas kaikille kävijöille. :)

Yksi pojista on hoksannut taktiikan, millä pentulaatikosta pääsee kiipeämään pois, ja on korotetusta reunasta huolimatta tullut sieltä taas pois. Saas nähdä miten herra saadaan pidettyä vielä parin viikon ajan yönsä pentulaatikossa. ;)

Pentujen kanssa on nyt käyty jo viikon verran ulkona monta kertaa päivässä, ja huomaa, että tarkenevat aina vain pidempiä hetkiä ulkona, ja viihtyvät siellä paremmin. Kantavat pikku pikku risuja suussaan ja maistelevat lunta, oksia ym. Ja mikä ihaninta, tekevät aika kivasti sinne myös tarpeensa, jee... ;) Stella pitää tarkkaa lukua ovella, että varmasti kaikki pennut tuodaan takaisin sisälle.

Stella menee tarkistamaan, mitä pennut on löytäneet..


Haa, maitobaari tuli... :)Hurjaa sukanveto-leikkiä


Hei tyypit, uus kaveri, tulkaa kaikki katsomaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti