lauantai 4. helmikuuta 2012

Onnea!


Paljon onnea 1-vuotiaille caffe-pennuille! :) Kuinka uskomattoman nopsaan aika onkaan taas rientänyt ja teistä on tullut jo isoja murkkuikäisiä koiria!

Tässä kuvia lähes kaikista. Hilpi-tyttösen kuvia minulle ei valitettavasti ole tässä koneella laitettavaksi. Puhelimeen kyllä on tullut - kiitos niistä! :) , mutta en ole niitä saanut koneelle, kai sekin saattaisi jotenkin onnistua, ehkä, en ole ihan varma. Uusia kuvia saa laittaa, ihan jokainen, tallennan koneelle omiin kansioihinsa. :)

Jantteri
 Topi
Pojat

Tyyne

Piste 6 kk
Piste 7 kk 
 Osku

Osku on naamastaan kuin ilmetty äitinsä (ainakin tuossa ylemmässä kuvassa)! :) Ja Tyynelle ja Jantterille on karvaa kertynyt, kuten pentuna jo oli havaittavissa. Kaikki voivat hyvin - mistä olemme äärimmäisen onnellisia! :)

Viime vuonna Stella-mamma kävi pari kertaa näyttelyssä pentujen lähdettyä. Tuurissa kävimme toukokuussa, ja Stellukka oli ROP ja miljoona-koira 2011. Syyskuussa kävimme ensimmäistä kertaa länderien päänäyttelyssä Heinolassa, ja ihan kivasti sielläkin meni. Stella sai eri:n ja oli valio-narttujen 4. Ländereitä oli paikalla ennätysmäärät kuulemma, joten tyytyväinen olin. :) Tässä muutama kuva Heinolasta (paikalla olleen kuvaajan Jin Kaakisen ottamia).

Stellan ensimmäiset pennut täyttivät jo viime vuoden lokakuussa 2v, paljon onnea aikuisille! :)
Stara (KF Brillant) on kiertänyt näyttelyissä ja saavutti syksyllä jo FIN MVA arvon - ihan mahtavaa Stara! :) Repe (KF Blaeki) kävi ensivisiitillä näyttelyssä Joensuussa elokuussa 2011, ja vaatimattomasti lähti kotiinsa CACIBin kera - paljon onnea! :) Voi olla, että pienen pieni näyttelykärpänenkin puraisi, saas nähdä, nähdäänkö Repeä vielä joskus näyttelykehässä. :) Luulin, että minun kamerallani olisi ollut enemmänkin kuvia Joensuun näyttelyreissulta, mutten ainakaan nyt löytänyt niitä kuvia mistään. Ehkä ne olivat sittenkin jonkun muun kameralla. Muutama kuva Repestä löytyi kuitenkin tuolta reissulta.

Tässä kuvia näistä Stellan ensimmäisistä "vauvoista". Ihan kaikista ei ole tuoreita kuvia. Saapi lähetellä, kiitos! :)

Stara

Stara pentutapaamisessa 2011
Vinski pentutapaamisessa 2011

Repe Joensuun näyttelyssä elokuussa 2011

Signe marraskuussa 2011 Tukholmassa
 Signe ja Anki
Pentutapaaminen järjestettiin taas kesän kynnyksellä, kiitos kaikille paikallaolijoille. Tässä vielä muutama kuva pentutreffeiltä. Pojilla oli tosi hauska jälleennäkeminen. Kuvissa siis Topi, Jantteri ja Osku, jotka kirmailivat pitkin puutarhaa Stellan valvovan katseen alla.

Vinski, Stara, Stella ja Topi

Kaikille oikein antoisaa vuotta! Ollaan yhteyksissä, lähetelkäähän taas kuvia ja kuulumisia! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti