perjantai 18. helmikuuta 2011

Blogi avattu

Tässä se nyt on, vihdoin ja viimein, Stellan pentublogi. Nähtäväksi jää, kuinka usein ehdin päivittää, mutta koitan edes jotain saada tänne aina silloin tällöin. :)

Pennut ovat nyt 2.5 viikkoisia, silmät on auenneet, ja liikettä alkaa pikkuhiljaa tulla. Synnytys meni Stellalla taas tosi nopeasti ja helposti. Ja taas - niinkuin viimeksikin - eka pentu syntyi niin, että kukaan ei nähnyt. ;) Ehkäpä Stella vain kaipasi hieman yksityisyyttä, ja aloitti siksi, kun oltiin haukkaamssa pikaisesti iltapalaa. Pennut syntyivät siis 31.1.2011. Suuret kiitokset kätilö-Tiinalle avusta! :)

Tässä pentusten syntymäpainot:
1. uros 240g
2. uros 270g
3. uros 270g
4. narttu 240g
5. uros 280g
6. narttu 250g

Hirmu tasaisen kokoisia, hyvän värisiä penneleitä. Nuo painot on mitattu sellaisella keittiövaa´alla, joka ei ole digivaaka, joten eivät ole ihan hirveän tarkkoja. :)

Stella hoitaa äidin tehtäväänsä taas niin tunnollisesti, ettei meidän ole tarvinnut tehdä vielä muuta kuin alustoja välillä vaihtaa. :)

1 kommentti:

  1. Hieno homma etä sait pentublogin avatuksi ! Sitten vaan joka päivä kertoilemaan juttuja pennuista kuvia unohtamatta :). Terkkuja Tiinalta & KF-jengiltä

    VastaaPoista